Jump to content


Hooks for operations are not generated


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 Guest_zdhr_*

Guest_zdhr_*
  • Guests

Posted 25 July 2006 - 01:54 AM

Hello,

I have found problem when I want to generate hooks for data object which has only Operation marked with prehook checkbox. In this situation are hooks not generated. When I mark e.g. Insert method with pre-hook checkbox, hooks are generated without problems (also for myOperation).
When I select in Template IDE my object with this operation as Current Object, then in output window is Prehook generated without problems.
Where should I try to find problem/error?

Regards

Zdenek Hrabe

(TierDeveloper Enterprise version 5.0.0.)

#2 Guest_Paul_*

Guest_Paul_*
  • Guests

Posted 27 July 2006 - 12:49 AM

Please always save your project first when you modify any settings e.g enable hooks for any object. Generate the code after the save step, hopefully the newly generated code will include hooks as well.

#3 Guest_zdhr_*

Guest_zdhr_*
  • Guests

Posted 27 July 2006 - 04:45 AM

Paul,

of course that I save project after any change. But when I remove other methods (e.g. mentioned Insert) from pre-hooks and leave only pre-hooks of my operation, hook is not generated. (I must everytime add pre-hook of other method to generate hooks)

Regards

Zdenek

#4 Guest_Paul_*

Guest_Paul_*
  • Guests

Posted 27 July 2006 - 09:01 AM

I've checked this scenario in the last patch 5.0.5 of TierDeveloper 5.0. The patch 5.0.5 is working fine and I can generate pre-hooks successfully only for my operation.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users