Jump to content


Error in Output preview tab in Template IDE


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 Guest_zdhr_*

Guest_zdhr_*
  • Guests

Posted 11 July 2006 - 09:55 PM

Hi,

in Template IDE (ver. 1.0 - TD 5.0.0 Enterprise) I recently obtain message:

---------------------------
AxDomain.AxDataMgr.1
[0, 0] Property not set
---------------------------

This message is written in "General" window when I want to see Output tab. Script and also Javascript tabs are working normaly.
What I'm doing wrong?

#2 Guest_Paul_*

Guest_Paul_*
  • Guests

Posted 12 July 2006 - 03:02 AM

Go to View-->Properties Window menu in Template IDE, a Properties pane will appear at bottom left corner. Select Object Properties in the ComboBox and then select a Current Object.

You are getting this error because you've not selected a Current Object. The Output is shown only for the Current Object. If you open TemplateIDE from Tools-->TemplateIDE menu in TierDeveloper, then the Current Object is automatically selected.

If you opened Template IDE separately then you can associate a tier project file with Template IDE from Project-->Settings menu in Template IDE. After that you can select a Current Object and see the Output.

#3 Guest_zdhr_*

Guest_zdhr_*
  • Guests

Posted 13 July 2006 - 06:31 AM

Thank you very much! Now it works.
It was caused because I moved Project.tier to another location. After reset TierDeveloper project file path in TDE, all works fine.

Thanks again.

Zdenek

#4 Guest_Paul_*

Guest_Paul_*
  • Guests

Posted 13 July 2006 - 07:42 AM

You are always welcome, Zdenek.

#5 Ideordeve

Ideordeve

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts

Posted 04 April 2011 - 04:04 PM

what version are you using?

Also, make sure your only uploading the correct theme folder.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users